Stage lopen bij Forjobz

Hallo! Ik ben Jens Peppelman, student Human Resource Management aan het Saxion te Deventer. Bij Human Resource Management (HRM) leer je hoe je alles uit mensen haalt, zodat je organisaties en mensen kunt helpen innoveren, veranderen en ze kan laten presteren.

Voor mijn opleiding wordt van mij verwacht om mijzelf beter te oriënteren over wat mij later precies te wachten staat. Afgelopen maand heb ik dan ook een tweedaagse oriënterende stage mogen lopen voor mijn studie. Met trots kan ik zeggen dat ik deze stage heb kunnen lopen bij Forjobz. Ik ben terecht gekomen in een gezellige en leerzame werkomgeving waarin ik de basis heb geleerd van het uitzenden, detacheren, de werving & selectie, het payrollen en het geven van advies. De openheid en de interesse in de persoon bij Forjobz zorgt ervoor dat de sfeer ontzettend prettig is, ik mijzelf kan zijn en mij daarnaast ook goed kan ontwikkelen. Ik heb nu ook voor het eerst in de praktijk mijn geleerde theorie kunnen toepassen, dit heeft ervoor gezorgd dat de stage naast oriënterend ook ontzettend leerzaam is geweest voor mijzelf. De opdrachten die ik heb gekregen zijn allemaal ontzettend goed ontvangen, hierbij werd mijn mening gehoord, en deze opdrachten heb ik dan ook met overtuiging en plezier uit mogen voeren. Al deze nieuwe ervaringen kan ik meenemen voor de toekomst van mijn studie, waarvan ik nu 100% zeker weet dat ik op de goede plek zit.

Persoonlijk wil ik graag Nick Terhorst bedanken. De stagebegeleiding heb ik als meer dan uitstekend ervaren en ik kijk met ontzettend veel plezier terug op de tweedaagse stage, daar ben ik Nick zeer dankbaar voor. Daarnaast ook mijn dank voor het aanbieden van de stageplek en het steken van tijd in deze korte stage om mij het een en ander bij te leren.

 

Jens Peppelman, Student HRM.