Werken voor Forjobz, wat houd dat in?

Werken voor Forjobz, wat houd dat in? Forjobz is een jong en dynamisch bedrijf, opricht in 2016. Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit uitzenden, detacheren, werving & selectie, payroll en het geven van advies. Wij zijn een bedrijf met een echte Achterhoekse mentaliteit, gevestigd in Doetinchem. Als een echt Achterhoeks bedrijf werken wij vanuit ons kantoor in Doetinchem. In de achterhoek kennen wij de mensen en bedrijven als geen ander en kunnen wij de mensen en bedrijven bedienen in hun zoektocht naar personeel of naar een mooie baan. Wij leggen vooral de nadruk op de sectoren van de bouw, de schildersector, de commerciesector, de technische sector, de GWWsector, de groensector, en de ontwerpsector. Momenteel trekt de werkgelegenheid in deze sectoren aan wat er voor zorgt dat er vele mogelijkheden zijn voor ons als bedrijf, maar ook voor onze relatie tussen kandidaat en werkgever.

Wij houden ervan om persoonlijk contact te hebben met onze sollicitanten, omdat wij zo onze kandidaten leren kennen. Wie ben jij precies, wat zou je graag willen doen en wat verwacht je van ons. Tijdens het gesprek behandelen wij het CV en stellen wij wat inhoudelijke vragen. Een prettig en open gesprek is voor ons belangrijk, wij zijn niet alleen geïnteresseerd in wat de kandidaat al kan, maar ook naar de mogelijkheden en hoe een persoon in elkaar zit. Daarom geven wij altijd tips en advies, om onze kandidaten te stimuleren door te groeien. Doormiddel van dit persoonlijke contact en onze kennis van de branche kunnen wij mensen begeleiden in de zoektocht naar een mooie baan.

Als beide partijen positief zijn, kunnen wij samen een afspraak maken met de opdrachtgever van de vacature en zorgen wij voor een baan voor jou! Kan jij helaas niet overeenkomen met de opdrachtgever? Dan denken wij ook mee om een nieuwe opdrachtgever te vinden, want wij dragen de zorg voor onze werknemers.