Ik zoek personeel

Werkgevers

Ik zoek personeel

Vanuit ons kantoor aan de Frank Daamenstraat in Ulft helpen wij met passie en plezier kandidaten aan een nieuwe uitdaging en voorzien wij onze klanten in hun personeelsbehoefte! Onze dienstverlening richt zich op uitzenden, werving & selectie, payroll en zzp-bemiddeling en ons werkgebied beslaat de regio Achterhoek.

Werkervaring

Met een aantal jaren werkervaring in de arbeidsbemiddeling, ondernemersdrift en kennis van verschillende sectoren zijn wij in staat om uw organisatie goed te ondersteunen in het vinden de juiste kandidaat.

Wij zijn specialist in de bemiddeling van BOUW en TECHNISCH personeel. Naast deze kennis hebben wij met onze achtergrond in de architectuur en werkervaring bij een tekenbureau optimale kennis die wij gebruiken om de juiste match te maken.

Onze kennis

  • Arbeidsbemiddeling
  • Ondernemersdrift
  • Verschillende sectoren
  • Goede ondersteuning
  • Achtergrond Bouw en Techniek

Onze certificaten:

Door de samenwerking met onze backoffice zijn wij in het bezit van de onderstaande certificaten. Daarnaast staat vooral de veiligheid hoog op onze lijst en zijn daarom VCU gecertificeerd.

Wij kunnen u een lange proeftijd bieden en u hierbij vrijwaren van risico’s als:

  • Ziekte
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Medewerkers die "vast zitten"

Perfect op de hoogte van wet- & regelgeving

Wij zijn door opleiding en regelmatige bijscholing perfect op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving op personeelsgebied. Met de komst van de nieuwe wet Werk en Zekerheid per 1 januari 2015 kunnen wij adequaat inspringen om toch de flexibiliteit van uw organisatie te waarborgen. Wij kunnen uw organisatie een proeftijd bieden van 5,5 jaar, waardoor u bent gevrijwaard van alle risico’s, zoals ziekte, arbeidsongeschiktheid of medewerkers die “vast zitten” terwijl uw projecten teruglopen…Zowel voor startende en groeiende organisaties als voor grote solide bedrijven is onze ondersteuning waardevol, zodat u zich kunt focussen op uw core business en groei!

Inleners-beloning

Vanaf 28 maart 2015 zijn wij, zoals alle uitzendorganisaties in Nederland, verplicht om onze medewerkers vanaf dag 1 te verlonen volgens de inleners-beloning. Dat betekent dat wij uw cao hanteren bij het vaststellen van het loon en overige emolumenten, zoals onregelmatigheidstoeslagen en onkostenvergoedingen, van onze uitzendkracht(en). Ons systeem is volledig ingericht met de meest recente cao’s, waardoor wij direct een duidelijk overzicht kunnen genereren voor de uitzendkracht en uw organisatie.

Regel in de bouw al langer van kracht!

Is uw organisatie actief in de bouw, dan is deze regel al langer van kracht. Uitzendkrachten in de bouw hebben vanaf dag 1 recht op inlenersbeloning en bijbehorende emolumenten, zoals bouwpensioen en extra vrije dagen. Dit is bij wet verplicht gesteld en u, als inlener, loopt risico wanneer u uitzendkrachten aan het werk stelt die niet volgens de regels worden beloond. Neemt u voor vrijblijvend advies hierover gerust contact met ons op!

24-uurs economie

Wij begrijpen dat wij leven in een 24-uurs economie. Productiebedrijven, zorginstellingen, detailhandel, horeca, maar ook de commerciële economie met “het nieuwe werken” kunnen ook ’s avonds of in de weekenden behoefte hebben aan extra medewerkwerkers.

Nieuwsgierig geworden?

Wij, van Forjobz bieden de oplossing & zijn daarom ook ‘s avonds & in de weekenden telefonisch bereikbaar voor u & uw organisatie

Bent u benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen helpen in uw personeelsvoorziening of wilt u meer weten of de komende veranderingen in de wet? Loop gerust eens bij ons binnen of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

App ons!

Heeft u een korte vraag of advies nodig? Stuur ons een WhatsApp bericht!

Stuur ons een mail!

Heeft u een meer dan alleen advies nodig? Dan kunt u contact opnemen via de mail!

U kunt ons bellen.

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot vrijdag,
van 08:30 – 17:30 uur.