Ik zoek werk

Werknemers vacatures

Ik zoek werk

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan maar kom je niet door alle vacatures online en in de krant of is het voor jou al heel lang geleden dat je een cv hebt gemaakt en hebt gesolliciteerd? Forjobz begrijpt deze problemen als geen ander en wil u dan ook graag daarmee helpen. Naast het zoeken van een mooie baan en u voorstellen bij een passende opdrachtgever kunnen wij u ook helpen met het maken van een cv en hebben wij allerlei handige sollicitatietips. Door een uitgebreid intake gesprek kunnen wij een goed beeld vormen van je wensen en je persoonlijkheid zodat wij je bij een passende opdrachtgever voor kunnen stellen. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat het “klikt” met de werkgever en dat jullie goed bij elkaar passen zodat je elke ochtend vrolijk naar je werk maar ook zeker ’s avonds vrolijk en met een goed gevoel naar huis gaat!

Als werknemer van Forjobz krijg je alle mogelijkheid om je kennis en kwaliteiten in te zetten bij onze opdrachtgevers. Wij hebben onder andere opdrachtgevers in de bouw, techniek, horeca en nog veel meer branches. De meeste van onze opdrachtgevers zijn bedrijven uit de achterhoek, zowel kleine als grote bedrijven. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers! Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures of heb je een vraag over één van onze vacatures, neem dan contact met ons op.

Mocht je vragen hebben over de uitzendbranche of andere vragen hebben over onze werkwijze kunt je te allen tijde contact opnemen met onderstaande contactgegevens of kom eens langs aan de Frank Daamenstraat 4 te Ulft.

CV

Laat je CV achter

Is er op dit moment geen geschikte vacature? Laat je CV achter en we nemen je op in ons bestand. Als wij jouw gegevens hebben dan kunnen wij snel schakelen met onze opdrachtgevers en met jou! Hebben we een geschikte vacature, dan kunnen we je snel in contact brengen met de werkgever

Sectoren

bouw
vacature schilder, vacatures, vacatures achterhoek, schilder, werken bij
solliciteren, werken bij, overheid, doetinchem, achterhoek, forjobz
Ontwerp
Techniek
groensector
Grondwerk

App ons!

Heeft u een korte vraag of advies nodig? Stuur ons een WhatsApp bericht!

Stuur ons een mail!

Heeft u een meer dan alleen advies nodig? Dan kunt u contact opnemen via de mail!

U kunt ons bellen.

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot vrijdag,
van 08:30 – 17:30 uur.